Enfirm heeft een website

Hij is af, vanaf juni tot en met heden druk geweest met de bouw. Enfirm heeft een website. Een site als een etalage, die iets vertelt over wat je daar zoal kunt vinden. Onderliggend vertelt het net zoveel over wie ik ben en wie ik wil zijn.

Voordat ik in staat was om op die manier naar de site te kijken moest ik gevoelsmatig 180° draaien. Wie ben ik nou zelf en waar sta ik voor? Reflecteren was meer dan kijken naar mijn spiegelbeeld. Ik moest ‘m onderzoeken. Pas daarna kon ik de  vertaalslag maken naar mijn bedrijf. Wat doet Enfirm en waarin onderscheidt het bedrijf zich in de markt? Tussendoor de resultaten gedeeld. Ingrid de Ruijter, John Dorsman en Ron Vonk lazen mee en gaven, soms scherpe en loepzuivere, feedback. Dit completeerde mijn spiegelbeeld.

De bouw was sowieso een co-creatie. Boudewijn Buitenhek en Amanda Houttuin hielpen me met de vormgeving, Boudewijn daarnaast met de technische kant. Veel geleerd, ook over mezelf. Ik ben geen loner, zoek mensen om mee samen te werken, kan omgaan met welgemeende kritiek. Vind het vasthouden aan een deadline, als het om mezelf gaat, heel moeilijk.

Tevreden met het resultaat en draai weer 180° door. Stap in Enfirm en beweeg organisaties!